Geschiedenis, Körner & Co

De start medio 1988 richtte zich hoofdzakelijk op de vastgoed sector in Den Haag en omstreken, (alsook Rijswijk, Scheveningen, Voorburg en een deel in Amsterdam) vanwaar uit wij verder zijn gaan groeien. Sinds 1989 hebben wij de beschikking over een kantoorruimte (Waaier 34a, 2451 VV) te Leimuiden bij fiscalisten (Korteland & Partners), zodat ook op dit gebied u optimaal geadviseerd en geïnformeerd kunt worden.

Tot en met 1998 is er buiten de werktijd om (in de avonduren) gestudeerd en is via de avondcursussen Praktijkdiploma Boekhouden (PDA) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) het felbegeerde HBO certificaat “staatspraktijkdiploma” (voorheen SPD I en II) behaald. Per 2000 zijn de twee mede aandeelhouders (-oprichters) uitgekocht en is er een holding structuur gekomen. De naam van de holding is Ot & Stein B.V.

Vanaf augustus 2005 hebben wij kantoorruimte ter beschikking aan de dr.Lelykade 60, 2583 CM te Scheveningen (zeezicht !) van waaruit wij onze werkzaamheden verrichten voor een groot aantal cliënten uit Den Haag en omstreken.

Bedrijf
Wij zijn een kleine B.V. Opgericht per 1 oktober 1988 en vanaf die datum altijd bewust klein gebleven om de goede contacten en verstandhouding met de relaties/cliënten te waarborgen. Dit werkt zeer tot de tevredenheid bij alle partijen. Wij hebben dan ook openheid, vertrouwen en een persoonlijke relatie al ruim 23 jaar hoog in het vaandel staan.

Cliënten
Tot onze cliënten uit het midden- en kleinbedrijf behoren o.a. bedrijven in de sector(en);
- administratieve dienstverlening
- ambulante handel en overig (amusement, betonboringen, bloemen, zeilmakerij)
- catering
- detachering
- detailhandel (interieur)
- exploiteren andere ondernemingen
- horeca
- informatie-technologie
- juridische advisering
- koeriers werkzaamheden
- onderhoudsbedrijven
- participatie in andere ondernemingen / samenwerkingsverbanden
- vastgoed maatschappijen
- aan- en verkoop
- beheer- en exploitatie
- project ontwikkeling
- verenigingen (w.o. ook vereniging van eigenaren)
- verzekeringen