Belastingen

Persoonlijke benadering en proactief handelen. Dat is de werkwijze van Körner & Co. We spelen in op de veranderende omstandigheden en denken mee met de klant, kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

Indien nodig wordt er gespecialiseerde kennis ingekocht zonder meerkosten voor de klant. Betaalbare tarieven maken het plaatje compleet.

Werken op locatie

Op verzoek kunnen wij tevens op locatie bij onze clienten (tijdelijk) interim-werk verrichten. Hierbij kunt u denken aan het inrichten en voeren van diverse administraties. Wij kunnen groepen uiterst gemotiveerde en flexibele werknemers bij u aan de slag, voor korte of langere tijd. Na een korte inwerkperiode kunnen we conform de gemaakte performance- en prijsafspraken alles in orde maken voor u, wilt u de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.

 

Betaalbaar voor iedereen

Wij hebben veel ervaring met de begeleiding van startende ondernemers. Zodoende kunnen wij u vanaf de start veel administratieve rompslomp uit handen nemen, waardoor u in staat bent u volledig te richten op datgene waar u goed in bent!

Ook voor particulieren kunnen wij de administratie op orde brengen en ieder jaar de belastingaangifte verzorgen. Wij hanteren voor al onze werkzaamheden een vast uurtarief wat voor iedereen betaalbaar is.